Skip to content
PROJEKT

Proměna podkroví v moderní oázu

Pro koho

Návrh interiéru byl řešen pro mladý pár, který si pořídil své první startovací bydlení. Jednalo se o malý podkrovní byt, který vyžadoval specifický přístup.

Požadavky

Požadavkem klientů bylo navrhnout v malém bytě  (39 m2) v půdní vestavbě kuchyni s obývacím pokojem, chodbu a ložnici tak, aby prostor nepůsobil zastavěně a stísněně a aby zde byl také koutek s dostatkem soukromí.

Řešení

Developer zde navrhnul nepoměrně velkou chodbu vzhledem k ostatním pokojům, a tak jsme se domluvili, že příčku zrušíme a prostory oddělíme vestavěnými skříněmi, které budou přístupné jak z chodby, tak z obývací části. Mezi ně jsme umístili posuvné dveře tak, aby se prostor dal uzavřít v případě potřeby soukromí. Kuchyně je umístěná v šikmině, a tak jsme varnou desku umístili na kuchyňský ostrůvek. Tento prostor jsme neřešili úplně standardně, ale tak, abychom jej maximálně využili. Možná tedy neodpovídá všem normám a požadavkům, důležité ale je, že se nám do návrhu vešlo vše, co bylo potřeba.Obývací pokoj bylo potřeba provzdušnit, a tak jsme ho už nezastavovali dalším nábytkem, ale umístili jsme do něj vzdušné police s květinami. Toto řešení  obývací pokoj zútulnilo a dodalo mu atmosféru.

3

Pokojů

58

Vygenerovaných obrázků

43

m2

Máte zájem o podobné řešení?

Kontakt

Chcete se na něco zeptat? Neváhejte mě kontaktovat.

Copyright © 2024, Jana Szonowska | Cookie