Skip to content
PROJEKT

Rekonstrukce bytu v dobové vile na Hanspaulce

Pro koho

Byt je navržen pro čtyřčlennou rodinu se dvěmi malými dětmi, který hledá komplexní přepracování interiéru, tak aby vyhovoval jejich každodenním potřebám a estetickým preferencím.

Požadavky

Rodina má pro každý pokoj specifické požadavky. Jednotícími prvky bylo funkční propojení a sladění celého interiéru. V designu jsme dávali přednost kombinaci bílé barvy a světlého dřeva ve skandinávském duchu.

Řešení

V bytě došlo k radikálním změnám – dispozice byly upraveny, pokoje a příčky přeházeny. Obytná kuchyně s knihovnou a klavírem je centrální částí . Z jednoho většího pokoje vznikly dva dětské pokoje, které nabízí vše potřebné pro jejich malé obyvatele. Rodičovská ložnice je spojena s koupelnou pro maximální komfort. Navíc, byla přidána druhá koupelna s vanou a dvoj umyvadlem.

5

Pokojů

203

Vygenerovaných obrázků

90

m2

Máte zájem o podobné řešení?

Kontakt

Chcete se na něco zeptat? Neváhejte mě kontaktovat.

Copyright © 2024, Jana Szonowska | Cookie