Skip to content
PROJEKT

Zubní klinika v Praze

Pro koho

Klient otevíral své další prostory pro jeho zubní ordinaci

Požadavky

Můj úkol a klientův požadavek byl navrhnout a vytvořit prostředí  recepce, které kombinuje funkčnost, estetiku a pohodlí pro pacienty. Klientův důraz na kvalitu služeb a péči o pacienty se odrážel i v jeho požadavku na prostor, který vytváří přívětivé a profesionální prostředí. V návrzích jsem pokračovala v dalších společných prostorech. Propojující chodbou mezi recepcí a ordinacemi a zasedací místností. Vše jsem ladila ve stejném duchu, tak aby prostory splynuli a design, barvy a materiály propojily jednotlivé místnosti v jeden harmonizující celek.

Řešení

Moje práce a návrhy byly zaměřeny na vytvoření designu, který reflektuje moderní a útulný prostor v nemocničním zařízení a  zároveň však zohledňuje praktické potřeby personálu a komfort pacientů při čekání na odbornou péči.

4

Pokojů

79

Vygenerovaných obrázků

103

m2

Máte zájem o podobné řešení?

Kontakt

Chcete se na něco zeptat? Neváhejte mě kontaktovat.

Copyright © 2024, Jana Szonowska | Cookie